Recent comments

Friss Hírek

A Milan magabiztosan nyert a Chievo ellen


A Milan hazai pályán magabiztosan, 5-1-re nyert a Chievo ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában.

A hét közben a Palermóban pontot mentő Milannál Robinho, Kevin-Prince Boateng és Luca Antonini is sérült volt. De Jong, Nocerino, Pato és Boateng is csak a kispadon kapott helyetm elől ezúttal is El Shaarawy és Pazzini kezdett. A két csapatot mindössze egy pont választja el a tabellán, az előző tíz egymás elleni meccsüket ugyanakkor a milánóiak nyerték.

A 3. percben máris veszélyeztetett a Milan: Bojan beadását Pazzini lőtte mellé. Negyedóra elteltével a vezetést is megszerezte a hazai együttes: egy rosszul kifejelt labdát lőtt el jobbról 17 méterről Emanuelson, ami a jobb alsóban kötött ki (1-0). 

A 18. percben máris jött az egyenlítés az öt védővel felálló Chievótól: egy jobb oldali szöglet után Pellissier-ről maradt le El Shaarawy, a csatár pedig közelről a kapuba bólintott (1-1).  

A 36. percben Montolivo El Shaarawytól jobbról kapta vissza a labdát, amelyet egy állítás után jobbal vágott be a jobb alsóba (2-1). 

A félidő vége előtt Bojan lapos lövése megpattant egy lábon, így éppen becsorgott a bal alsóba Sorrentino mellett (3-1). Így megnyugtató előnnyel vonulhattak szünetre a hazaiak.

A második félidőben is a Milan játszott fölényben, de nem törte össze magát a csapat az újabb gólokért. Negyedórával a vége előtt így is sikerült gólt szerezni: Abate adta be jobbról laposan a labdát, a hosszún El Shaarawy pedig az üres kapuba passzolt (4-1). 

 A 93. percben jött a slusszpoén: El Shaarawy kapott jó labdát a jobb oldalon Krkictől, középre adását pedig Pazzini sodorta a hálóba 4 méterről (5-1).

Milan-Chievo 5-1 (3-1)
Gólszerző: Emanuelson (16.), Montolivo (36.), Krkic (41.), El Shaarawy (75.), Pazzini (93.) ill. Pellissier (18.)


hatharom.hu