Recent comments

Friss Hírek

Roma: Felbontották Simplicio szerződését




A rutinos középpályás menedzsere hivatalosan is megerősítette a különböző médiumok azon értesüléseit, miszerint Zdenek Zeman és a Farkasok vezetősége nem tart igényt a továbbiakban a brazil labdarúgó szolgálataira.

 A dél-amerikai játékos azonban egyelőre nem tér haza, hiszen Japánban folytatja a pályafutását.

Gilmar Rinaldi játékosa helyzetével kapcsolatban elmondta:

"Csak megerősíteni tudom azokat az információkat, amelyek arról szóltak, hogy Simplicio és az AS Roma közös megegyezéssel felbontotta a labdarúgó kontraktusát, aki így szabadon távozhat.

Viszont sok honfitársával ellentétben ő most még nem a szülőföldjére igazol, hanem az Osaka kötelékében teszi a dolgát az előttünk álló másfél évben.

A tavalyi felkészülési időszakban sem igazán számoltak már ügyfelem képességeivel, decemberben kaptunk is Kínából egy ígéretes ajánlatot, ám Luis Enrique megakadályozta istápoltam transzferét.

Ázsiában egy igazi bajnokként várnak a 32 éves futballistára, biztosan hasznos tagja lesz újdonsült csapatának.

Végül szeretnénk leszögezni: Fabio büszke az olasz fővárosban eltöltött időszakára, mindig imádta a Giallorossi szurkolóit, illetve rendszeresen a maximumot nyújtotta, ha lehetőséget kapott a bizonyításra.

Franco Baldini hozzáállásáért pedig külön köszönetet kell mondanunk, barátként váltak el az útjaink egymástól."

Közben a sárga-bordók illetékesei hivatalos közleményben tudatták, kik utazhatnak az alakulat amerikai túrájára:

Bojan, Bradley, Burdisso, Castan, Dodo, Florenzi, Heinze, José Angel, Lamela, Lobont, Lopez, Lucca, Marquinho, Osvaldo, Pjanics, Romagnoli, Rosi, Stekelenburg, Svedkauskas, Tachtsidis, Taddei, Totti, Verre.

azzurri.co.hu