Recent comments

Friss Hírek

Conte: Amikor megkapom az esélyt, kifogom nyitni a számat


A La Gazzetta dello Sport információi szerint Antonio Conte kész vádalkut kötni annak érdekében, hogy csökkentsék az eltiltását a Scommessopoli botrányban – Antonio mindenesetre továbbra is nyugodtan figyeli a vizsgálat eseményeit. 

A Bianconeri trénerét azzal gyanúsítják, hogy még a Siena edzőjeként nem jelentette azt, hogy megpróbálták befolyásolni két találkozó eredményét. 

Hogy ha az edzőt vétkesnek találják a vádakban, hosszú eltiltás várhat rá, viszont most azt fontolgatja, hogy tárgyalásokat kezdeményez az Olasz Labdarugó Szövetséggel. 

A jelentések szerint nem tisztázódott Conte bűnössége, így a felek akár egy tisztességes megállapodást is köthetnek a vádeljárás elkerülése végett. 

Az olasz bajnok tréner legutóbbi nyilatkozatában kifejtette, hogy nem aggódik az események miatt:
 
 „Továbbra is bízom a sport igazságszolgáltatási rendszerében, de amikor megkapom az esélyt, ki fogom nyitni a számat. Nem stresszelek, pláne azért nem, mert ténylegesen semmit sem döntöttek el idáig.”
 
Csapata jó teljesítményt nyújtott Berlinben, ahol 2-0-ra múlták felül a Herta gárdáját, de a mester bevallotta, hogy hosszú út áll még előttük az augusztusi, Napoli elleni Szuperkupa-mérkőzésig.
 
„Jól szerepeltünk ezen a vizsgán, különösen azokkal vagyok elégedett, akiknek egy másik poszton kellett szerepelniük, ilyen például Marrone és Lichtsteiner. 
 
Egyes játékosoknak továbbra is sok munkára van szükségük, míg mások nem alkalmazkodtak az általunk használt struktúrához. Ezek azok az elemek, amik az eszünkbe jutnak a mérkőzés legnehezebb pillanataiban.”
 
A Tuttosport szerint, hogy ha Contét három hónapra eltiltják, két lehetőség szerepel elsődlegesen a pótlására. 
 
Az egyik opció a Primavera trénere, a korábban a Sienánál is tevékenykedő Marco Baroni, míg a másik, a valószínűbb megoldás Massimo Carrera, aki Contéval együtt dolgozik a csapatnál, jelenleg ő a Juventus pályaedzője. 

juventusfc.hu