Recent comments

Friss Hírek

Napoli: Mazzarri Balzarettit akarja


Walter Mazzarri és Marek hamsik nyilatkozatát is közölte a mai napon a torinói illetékességű Tuttosport.

A szakvezető elsősorban a Roma által is figyelt válogatott védő, Federico Balzaretti helyzetéről beszélt, Hamsik pedig a küszöbön álló Olasz Szuperkupa döntő kapcsán üzent a Juventusnak: készen állnak a találkozóra.


Elmondása szerint rendkívül elégedett csapata tegnapi, Leverkusen elleni felkészülési meccsével, valamint a meccsen gólpasszt jegyző Lorenzo Insigne játékával is Walter Mazzarri.

A mester emellett kifejezte abbéli reményét, hogy a Balzaretti megszerzéséért folytatott tárgyalások a következő napokban döntő stádiumba érkeznek.

"A Napoli szeretné megszerezni Balzarettit, nagyon boldogok lennénk, ha Nápolyt választaná. De a döntés nem az én kezemben van."

"Két posztra négy csatárunk van, ami elegendő. Vannak olyan fiatal játékosaink, mint Insigne vagy Vargas, és maradni is fognak.
Cavanit sem szeretnénk eladni."

Csapata egyik legfontosabb tagja, Marek Hamsik a Juventusról ejtett pár szót. A nápolyiak és a zebrák augusztus 11-én csapnak össze Pekingben.
"A tegnapihoz hasonló meccsek fognak minket a csúcsra juttatni a Juventus ellen. Változott a szerepe a meccsen, de ez nem számít. Reja és Donadoni még a középpályán játszatott. Insigne? Megmutatta az értékét és a képességeit, remek vétel volt."

azzurri.co.hu