Recent comments

Friss Hírek

Feczesin csere lehetne, a padra keresnek csatárt



Amint arról beszámoltunk, román sajtóhírek szerint Feczesin Róbertet szerződtetné az olasz Bresciától a kolozsvári CFR.

Helyi informátorunk megerősítette, hogy a klub szeretne csatárt igazolni, de valószínűleg csak a kispadra.

„A CFR valóban csatárt keres. Volt is egy brazil kiszemelt a Flamengóból és egy venezuelai támadó a portugál bajnokságból, de mindketten több millió euróba kerültek volna, ezért nem jött létre megállapodás.

A CFR-ben jelenleg egy klasszikus csatár van Kapetanosz személyében, ugyanis Liviu Ganea sérült. A többi támadó pedig inkább szélső.

Kapetanosz rugdossa a gólokat, helye biztosnak tűnik, de az ő cseréjének szeretne igazolni egy csatárt a klub” – vázolta a kolozsvári csatárhelyzetet a Nemzeti Sportnak Boros Miklós kolozsvári újságíró.

„Azért sem gondolom, hogy Feczesin kezdőnek érkezne, mert itt azok a játékosok nem kerülnek be azonnal a csapatba, akik nem csinálták végig a nyári felkészülést.

Ugyanakkor nem vagyok biztos benne, hogy valóban Feczesinben gondolkodnak a vezetők, mert kifejezetten centert keresnek” – fogalmazott Boros Miklós, aki azt is elmondta, a kolozsvári vezetők nem szoktak nyilatkozni a kiszemeltekről, ezért is nehéz megmondani, mekkora az esélye a magyar válogatott csatár érkezésének.

A National című lap szerint Feczesin éves fizetési igénye 360 ezer euró (ezt cáfolta menedzsere, Filipovics Vladan) – Boros elmondása szerint a román bajnok CFR-nél a legjobban kereső futballisták tehetnek ennyit zsebre.

NSO.hu