Recent comments

Friss Hírek

Costacurta: Kaká visszatérése jót tenne a Milannak


A Milan legenda Alessandro Costacurta szerint jót tenne a Rossonerinek, ha visszatérne Kaká a Real Madridtól, aki sokat hozzá tehetne a játékukhoz, ráadásul a Thiago Silva és Ibrahimovic eladása miatt elégedetlenkedő szurkolók is megenyhülnének. 
 
A brazil válogatott játékos nem találja a helyét, amióta 2009-be a Santiago Bernabéuba igazolt, de a Milan most kész visszaszerezni – miután több kulcsjátékosát is elvesztette a nyáron.

Costacurta szerint Massimiliano Alleginek a 2012/13-as szezonban a fiatal játékosoknak kellene lehetőséget adnia, de Kaká is sokat hozzá tudna tenni a játékukhoz.

„Szerintem a Milannak most a fiatal játékosok első csapatba való beépítésére kellene koncentrálnia, hiszen rengeteg tehetség van, akik csak a lehetőségre várnak.

Azonban Kaká, ő Kaká. Újra nagy lehetne Milánóban. Ő egy igazi bajnok, aki sokat tehet a csapatért.” mondta a Rossoneri egykori játékosa a Sky Sport Italiának.

„Reméljük, hogy Kaká visszatér a Milanba és képes lesz elkápráztatni minket. Mostanában nem játszott sokat, ezért neki is jó lenne, ha visszatérhetne.”

„A szurkolóknak is jó lenne, ha Kaka újra Milan játékos lenne, hiszen még mindig meg vannak döbbenve Thiago Silva és Zlatan Ibrahimovic eladása miatt.”

olaszfoci.hu