Recent comments

Friss Hírek

Milan: Nem adja el Mbiwát a Montpellier




A Milan gőzerővel keresi Thiago Silva utódját, a Rossoneri egyik kiszemeltje a francia bajnok Montpellier 23 éves védője, Mapou Yanga-Mbiwa.

A Közép-afrikai Köztársaságból származó francia hátvéd szerződése a következő nyáron lejár, így a Milan abban reménykedik, hogy a klub szerényebb összegért is hajlandó lenne elengedi kiszemeltjét, ám a Montpellier elnöke csúnyán beintett a Rossoneri 6 millió €-s ajánlatára.

„Yanga-Mbiwa nem távozik a klubtól. Ez világos, mint a nap. Annak érdekében, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytassunk a Milannal, szükséges lenne egy megállapodás. Jelenleg nincs erről szó, így előrehaladott tárgyalásról sem beszélhetünk.”

„Tudom, hogy egy 6 millió € körüli összeget felajánlott a Milan, de még ennek a triplája sem lesz elég.

Én nem is keresem Mbiwa helyettesét, így ő biztosan nálunk marad. Nem érdekel az sem, hogy közeleg a szerződésének a lejárta.

Ez nem fontos, egyáltalán nem érdekel.” – mondta Louis Nicollin, a Montpellier elnöke.

A francia klub első emberének szavai igen kemények és célratörőek voltak, úgy tűnik tehát, hogy a Milan terve nem jött be, így ha Gallianiék a közelgő idényre valóban a San Siróban akarják tudni Mbiwát, akkor komolyabb ajánlattal kell előrukkolniuk.

Mbiwa jelenlegi értéke 9 millió € körül mozog.

azzurri.co.hu