Recent comments

Friss Hírek

Ibrahimovic: A PSG jobb mint a Milan


A Milantól nyáron a Paris Saint-Germainbe igazoló Zlatan Ibrahimovic szerint új csapata jobb a Rossonerinél és jövőre minden címet be akarnak söpörni. 
 
Nagy várakozás előzte meg Zlatan Ibrahimovic bemutatkozását, aki a DC United ellen, Washingtonban ölthette fel először a PSG mezét. 

A svéd csatárnak nem kellett sok idő az első góljához, már a harmadik percben betalált: Jérémy Ménez kiugratása után még egy védőt is kicselezett, majd ballal a jobb sarokba lőtt.

Amikor a mérkőzés után, a riporterek arról kérdezték, hogy a PSG jobb csapat-e a Rossonerinél, röviden válaszolt: „Igen.”

Ezt követően azt is elmagyarázta miért érez így:
„Mert elvesztették a két legjobb játékosukat.” folytatta a csatár.

Thiago Silva jelenleg az olimpián szerepel a brazil válogatottal, de Ibrahimovic már az új szezonra koncentrál és a tőle várható önbizalommal nyilatkozott.

„Minden sorozatban érdekeltek vagyunk. Indulunk a Bajnokok Ligájában és a két francia kupasorozatban is ott leszünk. Szóval megvan rá az esélyünk, hogy mindent megnyerjünk. Egy top csapat vagyunk, már csak a győzelmek hiányoznak.”

Ezután az edző Carlo Ancelotti – aki játékosként és edzőként 17 különböző címet nyert a San Siroban- a svéd klasszistól eltérően, kicsit szerényebben nyilatkozott csapatáról.

„Nem tudom.” válaszolta Ancelott, amikor feltették neki is ugyanazt a kérdést mint Ibrahimovicnak „Nagyon fontos, hogy nem szabad összehasonlítgatni, magunkat más csapatokkal.”

„A Milan teljesen más stílusban játszik, más filozófiával és más identitással. A célunk, hogy folyamatosan javuljunk.”

olaszfoci.hu