Recent comments

Friss Hírek

Simon Ádám sorsa kérdéses, megvan Kovácsik klubja


Olaszországi légiósaink közül többeknek az ügyeit az F-Group menedzseriroda intézi, így a Palermo játékosának, Simon Ádámnak és a Reggina kapusának Kovácsik Ádámnak is. 

Az iroda vezetője, Filipovics Vladan arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy Kovácsiknak sikerült új csapatot találni, Simon esetében azonban még nem dőlt el, hol folytatja. 

Simon Ádámmal kapcsolatban úgy tűnt, hogy kölcsönben a másodosztályú Varesében folytatja, ám a korábbi hírekkel ellentétben a kérő nem tudott megegyezni a középpályás klubjával, a Palermóval.

„Többször beszéltem a Varese vezetőivel, akik továbbra is komolyan gondolják Simon Ádám megszerzését. Valamiért azonban ez idáig nem tudtak megegyezni a Palermóval. 

Ezért valószínűleg más lehetőség után kell néznünk. Az a legfontosabb, hogy olyan csapatot találjunk, amelyben Ádám állandó lehetőséget kap" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a labdarúgó menedzsere, Filipovics Vladan.

A játékosügynök megerősítette korábbi hírünket, mely szerint Kovácsik Ádám kölcsönben a harmadosztályú Paviához kerül a Regginától.

„Ádám ügyében valóban megállapodás született, ő a Paviában folytatja" – fogalmazott Filipovics.


NSO.hu