Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Marronét is bevonnák a Jovetic üzletbe



Sajtóértesülések szerint a Juventus kész felajánlani fiatal középpályását Luca Marronét a Fiorentinának a Stevan Jovetic üzlet részeként és a firenzei klub hajlik az ajánlat elfogadására.

A torinóiak korábban már felajánlottak a csatárért cserébe 13 millió eurót plusz Alessandro Matri és Michele Pazienza játékjogát, azonban a Fiorentina leszögezte, hogy 30 millió eurónál kevesebbért nem válnak meg montenegrói játékosuktól.

Azonban a hírek szerint a Viola most kész lenne elfogadni a Juventus legújabb ajánlatát, ami 22 millió euró mellett tartalmazza Marrone játékjogának 50 százalékát - a vezetőedző Vincenzo Montella ugyanis lát lehetőséget a 22 éves középpályásban.

A Juventus edzője Antonio Conte úgy véli, hogy a Marrone lehet az Öreg Hölgy jövője, ezért kész lenne elengedni, hogy más csapatoknál rendszeres játéklehetőséghez jusson.

Marrone a Juventus saját nevelésű játékosa, és a 2009-10-es szezonban a Bianconeri első csapatában is bemutatkozott.

Bár még távol a megállapodás, de a két klub folyamatosan tárgyal, így a Juventus továbbra is bízhat Jovetic megszerzésében.

A 22 éves montenegrói válogatott játékostól nemrég elvették a kapitányi karszalagot a Fiorentinában, ráadásul a Juventussal a Bajnokok Ligájában is megmutathatná, hogy mire képes.

olaszfoci.hu