Recent comments

Friss Hírek

Inter: Denis iránt érdeklődnek


Feledtetni akarja csapnivaló tavalyi szezonját az Inter, amely a csapatot tavasszal átvevő Andrea Stramaccioni irányításával végzi éppen a felkészülést.
 
A TIM Kupa szombati megnyeréséből ugyan nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, ráadásul Lúcio után Maicon és Sneijder is elhagyhatja a csapatot - bár kettejük esetleges távozásáról már évek óta hallani lehet. 

Mindemellett Diego Forlán távozása miatt a támadószekció mindenképpen megerősítésre szorul, erre a posztra szemelt ki új játékost Stramaccioni.
Az a bizonyos új játékos German Denis, az Atalanta támadója.

Denis korábban számtalan klubban megfordult, Olaszországban a Cesena (29/3), a Napoli (63/13), az Udinese (25/4) és az Atalanta (33/16, kölcsönben) futballistája volt eddig.

A bergamói klub remek idei teljesítményének hála meg is vásárolta őt a Friuliaktól, de ennek ellenére lehet, hogy azonnal tovább is adják. 

Andrea Stramaccioni az első számú csatár, Diego Milito mellé keres egy megbízható másikat, hiszen Forlán után valószínűleg Pazzini is elhagyja Milánót a nyáron.

Az Intert az argentin csatáron kívül a klub saját nevelésű játékosával, Mattia Destroval is szóba hozták már, valamint a Palermo játékosa, Abel Hernandez is felmerült opcióként Milánó kék-fekete felében, ám előbbi végül a Romát választotta , míg utóbbit klubja nem szeretné eladni. 

azzurri.co.hu