Recent comments

Friss Hírek

Marotta: Conte marad az edző



A Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta kijelentette, hogy Antonio Conte marad a Juventus vezetőedzője, függetlenül a most zajló fogadási per eredményétől.

Contét és edzői stábjának több tagját is azzal vádolják, hogy még a Siena alkalmazottjaként tudomásuk volt egy állítólagos sportcsalási kísérletről, amit azonban nem jelentettek a hatóságok felé.

Rajtuk kívül Simone Pepét is hasonló okok miatt vádolják, míg Leonardo Bonuccit azzal vádolják, hogy a Bari játékosaként követett el komolyabb sportcsalást.

„Contét bíztuk meg a csapat irányításával és elégedett vagyunk vele. Most és a jövőben is ő lesz a Juventus vezetőedzője, függetlenül a vizsgálat végkimenetelétől. Megoldást fogunk találni a kialakult helyzetre.”

Az újságírók arról is kifaggatták a Juve sportigazgatóját, hogy valóban érdeklődnek-e Robin Van Persie és Stevan Jovetic iránt.

„Egy top játékost keresünk, de nem egy olyan nevet, akinek megfizethetetlen az ára. 

Top játékos alatt mi egy olyan valakit értünk, aki minőségileg képes emelni a csapat színvonalán.

Van Persie egy kiváló játékos, de az Arsenal nem akarja őt elveszíteni. Egy játékossal pedig nem lehet addig tárgyalni, amíg a klubja nem nyitott az üzletre.”

„Ami Joveticet illeti, őt nem tette átadólistára a Fiorentina, de mi egyébként sem környékeztük meg a játékost.”

A Mattia Destróért vívott harcot a Roma nyerte a Juvéval szemben, de Marotta szerint nem ilyen egyszerű a helyzet.

„Mi egyszerűen csak megfigyeltük a Destro körül kialakult helyzetet. 

A Roma egy nagyszerű  üzletet ütött nyélbe.” – zárta le a kérdéskört Marotta.

juventusfc.hu