Recent comments

Friss Hírek

Napoli: De Laurentiis a Barca és Real szintjére emelné a klubot


A Napoli elnöke Aurelio De Laurentiis már eddig is sokat tett a csapatért, és most felfedte, az a célja, hogy klubja egy szinten legyen a Real Madriddal és a Barcelonával – ehhez első lépésként a San Paolot újítják fel. 
 
A film-mogul 2004-es érkezése óta drámai fellendülés tapasztalható a Partenopei háza táján, néhány év alatt az olasz harmadosztályból a Bajnokok Ligája negyeddöntőjéig jutottak.

De a sikerek ellenére, a klub első embere úgy véli, szükség van egy saját stadionra, ha hosszú távon is meghatározó csapat akarnak maradni Európában.

„Strukturális szinten szeretnénk felvenni a versenyt a Real Madriddal és a Barcelonával.” mondta Di Laurentiis a Corriere dello Sportnak.

„Volt lehetőségem beszélni [Luigi] De Magistriis polgármester úrral, akivel pénteken újra találkozunk: Beszélünk majd a stadionról és hogy mikre lesz még szükség a megvalósításához.”

A csapatra áttérve, De Laurentiis elismerte, hogy csalódott, amiért Ezequiel Lavezzi a Paris Saint-Germainbe igazolt, de nem akart az argentin játékos útjába állni.

„Így volt igazságos: Már egy éve megkért, hogy engedjem el, és megtartottam az ígéretem.

Találkozunk, őszintén elbeszélgettünk és látszott rajta, hogy valóban távozni akar.”

„Egyébként ki tudja. Egy napon még visszatérhet hozzánk.”

Az olasz kupát megnyerő Napoli augusztus 11.-én Pekingben az olasz bajnok Juventussal csap össze az Olasz Szuperkupáért.

olaszfoci.hu