Recent comments

Friss Hírek

Olasz kupa: 2012-2013-as menetrend


A szerdai nap délutánja folyamán kisorsolták a Coppa Italia 2012/2013-as szezonjának a menetrendjét, melynek értelmében a torna augusztus elején kezdődik A finálénak ismét a római Stadio Olimpico ad otthont, amely 2013. május 26-án kerül megrendezésre.
 
A Serie A-s csapatok első turnusa már a sorozat harmadik fordulójában csatlakozik a mezőnyhöz, tehát a Palermo, Genoa, Bologna, Atalanta, Fiorentina, Sampdoria, Siena, Torino, Catania, Chievo, Cagliari, Pescara csapatai által alkotott tizenkettes csoport augusztus 18-án biztosan mérkőzést játszik, alsóbb osztályú riválisok ellen.

Az élvonal 2011/2012-es kiírásának első nyolc helyezettje csupán a nyolcaddöntőkben, decemberben lesz kénytelen először harcba szállni a trófeáért, így a Juventus, a Milan, az Udinese, az Inter, a Lazio, a Napoli, a Roma, illetve a Parma szimpatizánsai, labdarúgói és vezetői a 2012-es esztendő utolsó hónapjáig koncentrálhatnak a többi szériára, ahol érdekeltek, valakiknek nyilván csak a bajnokságra kell majd összpontosítaniuk.

azzurri.co.hu