Recent comments

Friss Hírek

Filipovics: Tőzsér nem foglalkozik a Milannal

 
Amint arról ma reggel beszámoltunk, olaszországi sajtóhírek szerint Tőzsér Dánielt felajánlotta a Genoa az AC Milannak. 

A középpályás menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online kérdésére kommentálta a hírt. 

A játékosügynök elmondta, mivel nincsenek konkrétumok, egyelőre nem foglalkoznak a lehetőséggel, de az olaszországi viszonyokat ismerve van realitása egy ilyen ügyletnek.


„Tegnap este hallottam róla, hogy egy olasz műsorban szóba hozták Tőzsér Dánielt a Milannal. 

Hivatalosan azonban engem nem kerestek meg a Genoától, hogy a középpályást felajánlanák a milánóiaknak. 

Ezért egyelőre nem is foglalkozunk a lehetőséggel. Reggel Danival is beszéltem, és neki is az volt a határozott álláspontja, hogy Genoában szeretne bizonyítani. 

Már játszik is a felkészülési meccseken, tegnap is hetven percet pályán volt az Entella ellen 4–0-ra megnyert meccsen, kezd beilleszkedni, jól érzi magát a klubnál, most az a legfontosabb, hogy ott minél jobban teljesítsen″ – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a Genktől Olaszországba szerződő futballista ügynöke, Filipovics Vladan.

A menedzserrel kitértünk arra is, mekkora esélyt lát ara, hogy a Milan Genoából igazoljon játékost.

„A Genoa a Milannal és az Interrel is nagyon jó kapcsolatot ápol, sok volt játékosa igazolt már a milánóiakhoz. 

Azt nem tudom, hogy mi van a mostani hír hátterében, de az tény, hogy az ilyen felajánlások nem ritkák Olaszországban, és a viszonyokat ismerve nagyon könnyen előfordulhat, hogy a Genoa átenged játékost vagy játékosokat a Milannak. 

 Mint mondottam, volt már ilyenre példa, szóval van realitása. Ráadásul köztudott, hogy a Milantól több játékos is távozott a nyáron, így most már a csapat megerősítése lesz a cél″ – fogalmazott Filipovics.

A kérdés csak az, hogy Tőzsér Dániel vajon erősítést jelentene-e, megérett-e a feladatra, arra, hogy beverekedje magát Olaszország egyik legjobb csapatába.

„Azzal a céllal igazolt Tőzsér Olaszországba, hogy a Genoában tovább fejlődjön, és idővel akár még erősebb csapatok figyelmét is felhívja, erre azért is lehet esélye, mert az olasz élvonalban nagyon kevés az olyan játékos, aki a védelem előtt képes irányítani. 

Hosszú távban gondolkodunk, de ez persze nem jelenti azt, hogy ha most jönne egy konkrét megkeresés, akkor nem mérlegelnénk a lehetőséget. Amíg azonban erről nem beszélhetünk, nem szeretnék jósolgatni sem. 

Mindenesetre az tény, hogy Dani több országban is megfordult már, egy évvel ezelőtt belga bajnok volt, játszott a Bajnokok Ligájában is, miért ne igazolhatna mondjuk a Milanba?″ – nyilatkozta a 27 éves középpályást képviselő menedzser.    

NSO.hu