Recent comments

Friss Hírek

Bocchetti: Boldog vagyok, hogy Juve ismét érdeklődik utánam


Ismét célkeresztben a Rubin Kazan olasz védője, Marotta akár Zieglert is bevonhatja az üzletbe.

Az alternatíva továbbra is Bruno Alves.

Az újabb bundabotrány miatt elképzelhető, hogy Leonardo Bonuccinak hosszabb időt kell majd kihagynia, ezért ismét védőkeresésbe kezdett a Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta.

A hírek szerint a csapattal már több alkalommal összeboronált Salvatore Bocchetti lehet a befutó, aki szerint előrelépés lenne karrierjében egy esetleges torinói szerződés.

"Sajnálom, hogy a Bonuccival kapcsolatos események hatására került elő ismét a nevem, szeretném, ha Leo mihamarabb megoldaná a problémákat."

Bocchetti bár még csak 25 éves, kellő nemzetközi tapasztalattal is rendelkezik, így megfelelő választás lehet a következő szezonra, mikor a csapatnak több fronton is helyt kell majd állnia.

A védő elmondása szerint csábító számára a Juventus érdeklődése.

"Való igaz, boldog vagyok, hogy a Juventus ismét érdeklődik irántam, ez már nem az első alkalom.

Először azonban konkrétumokra várok az ügyben, és szeretném kihangsúlyozni, hogy még egy év van hátra a szerződésemből és én jól érzem magam itt Oroszországban."

"Egyértelmű, hogy a Juventus egy megfelelő előrelépés lenne a karrieremben, az ügynököm, Andrea D'Amico folyamatosan informál engem a fejleményekről."

A Corriere dello Sport állítása szerint Beppe Marotta szeretné bevonni az üzletbe a Juventus mellőzött svájci védőjét, Zieglert is, akit a hírek szerint a Rubin Kazan is szívesen látna.

Amennyiben azonban nem sikerül nyélbe ütni az üzletet, a Juventus ismét Szentpétervár felé fordulhat, ugyanis továbbra is élénken érdeklődnek a Zenit portugál védője, Bruno Alves iránt.

A helyzet azonban változatlan az ügyben: Marotta kölcsönbe, opciós megvásárlási joggal szeretné megszerezni a játékost, a Zenit azonban ebbe nem kíván belemenni.

juventusfc.hu