Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Armero ismét közel a Bianconerihez



A Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus ismét megpróbálja megszerezni Pablo Armerot az Udinese csapatától.

A kolumbiai játékost néhány hete már szóba hozták a Juvéval, és nyilatkozatai alapján ő maga is szívesen igazolna a piemonti fővárosba.

A tárgyalások most újult erővel folytatódhatnak.


Iaquinta, Quagliarella, Motta, Isla, Asamoah.

Csak néhány név, akik az elmúlt 5 évben Udinéből Torinóba tették át a székhyelüket és zebramezre cserélték a zebramezt - igaz, Quagliarella tett közben egy egy éves nápolyi kitérőt is, és onnan igazolt jelenlegi klubjához.

A lista most újabb névvel bővülhet, amennyiben a két csapat meg tud egyezni Pablo Armero ügyében.

A villámgyors játékos bal szélső védő, a Juvetus által leggyakrabban alkalmazott 3-5-2-es hadrend bal oldalán vethető be - az Udinesében ugyanebben a felállásban szerepelt, így ismeri ezt a taktikát.

A Gazzetta szerint a legnagyobb esély a játékos közös tulajdonba kerülésére van. Ennek érdekében 2 milliót fizetne idén nyáron a Juventus, ami rendkívül jó ár, ha azt vesszük figyelembe, hogy a transfermarkt.de nevű német oldal szerint 10,5 millió a 25 éves játékos értéke.

Az América Cali csapatánál nevelkedett, majd egy Palmeiras-nál töltött szezon után 2008-ban Udinébe költöző Armerora akkor figyeltek fel komolyan a Juventus vezetői, elsősorban Antonio Conte, amikor a december végén bepótolt 1. fordulóban egyszerűen levette a pályáról az addig fél éven át megállíthatatlan Stephan Lichtsteinert.

A transzfer valószínűleg hamar lezárulhat, hiszen Conte szeretne minél hamarabb teljes kerettel dolgozni.

Ennek érdekében a Juve ma vagy holnap megszerezheti a fiatal Gabbiadinit is.

Az U21-es válogatott olasz csatár az Atalanta nagy reménysége, de a hírek szerint az üzlet már megköttetett, így csak a szokásos orvosi vizsgálatok vannak hátra.

Manolo nem marad Torinóban, hanem a Bolognához távozik kölcsönbe a több játéklehetőség reményében, erre akár már holnap este sor kerülhet.

azzurri.co.hu