Recent comments

Friss Hírek

Palermo: Balzaretti több időt kér


Olasz sajtóértesülések szerint Federico Balzaretti hétfőn találkozott a Palermo vezetőségével és időt kért tőlük, hogy eldönthesse, hol folytatja pályafutását.

A hátvédet az elmúlt hetekben több klubbal is kapcsolatba hozták már; a Paris Saint-Germain, Lazio, Roma és a Napoli is szeretné őt megszerezni.

Míg a Rosanero elnöke Maurizio Zamparini szeretné őt Szicíliában tartani.

A Mediagol információi szerint a 2012-es Európa bajnokságon is részt vevő játékos, hétfőn találkozott Zamparinivel és időt kért tőlük, hogy eldönthesse, hol folytatja pályafutását.

Zamparini múlt héten előbb azt nyilatkozta, hogy a Napoli a legesélyesebb a 30 éves játékos megszerzésére, majd a Romát emelte ki.

A nápolyiak a hírek szerint 5 millió eurót ajánlanak a fővárosiak 4,5 milliójával szemben, míg a Lazio csak 4 millió eurót fizetne a játékosért, viszont ők 1,6 millió eurós fizetést biztosítanának a védőért – ami 100 ezer euróval több a másik két klub ajánlatánál.

A Palermo eközben két évvel meghosszabbítaná Balzaretti szerződését és felajánlották neki hogy visszavonulása után is kapna szerepet a klubnál.

olaszfoci.hu