Recent comments

Friss Hírek

Roma: Bradley jön, Ogbonna nem



A Roma sportigazgatója Walter Sabatini a klub nyári átigazolási terveiről beszélt a sajtónak: elmondta, hogy már dolgoznak Michael Bradley, Panagiotis Tachtsidis és Mattia Destro megszerzésén, azonban Angelo Ogbonna túl drága.
A Giallorossit az elmúlt hetekben több játékossal is kapcsolatba hozták és már be is jelentettek néhány igazolást.
Miután bejelentették, hogy közel állnak a Corinthians 25 éves belső védőjének Leandro Castannak a leigazolásához, most a középpálya megerősítésére koncentrálnak.
„Jól haladnak a tárgyalások a Chievoval Michael Bradley ügyében és tisztázni szeretném, hogy az amerikai játékos leigazolása nem csak egy marketing fogás.” mondta Sabatini a sajtónak „Bradley egy célratörő játékos, magabiztos, tudja hogy kell játszani és tudja hogy kell nyerni.”
A Roma a Genoa középpályását Panagiotis Tachtsidist is szeretné megszerezni, aki az elmúlt szezonban remekelt a Veronában.
„Tachtsidist személyesen  Zdenek Zeman kérte tőlünk és meg tudom érteni. Azt mondta, hogy bajnokot akar csinálni a játékosból. Remekül passzol, jó bal lába van és Zeman szeretne vele egy kicsit gyorsabb játékot játszani.”
A Roma komolyan érdeklődik Mattia Destro iránt is, aki jelenleg a Genoa és a Siena közös tulajdonában van.
„A  Siena és Genoa is magának szeretné, és ebből adódott egy kis vita. Egyenlőre csak figyelünk, de ha úgy alakul, készek vagyunk lecsapni rá.”
Sabatini ezután elmondta, hogy nem válnak meg Pablo Osvaldotól és érkezik egy új jobb szélső, azonban a Torino hátvédje Angelo Ogbonna nem igazol a Romába.
„Az olasz átigazolási piacon nincs sok nekünk megfelelő játékosok.” mondta, amikor arról kérdezték, hogy miért külföldről igazolnak „Az a kevés, aki van, őket nagyon nehéz megszerezni.”
„Ogbonna például túl drága. Túl sokat kérnek egy olyan játékosért, aki eddig a Serie B-ben játszott.”
A Roma az elmúlt szezonban sokat szenvedett  Luis Enrique irányítása alatt és idén egyik európai kupasorozatban sem indulhatnak.
„Természetesen a Bajnokok Ligája indulás a cél, de szintén fontos, hogy egy erős, ütőképes csapatot építsünk.”
olaszfoci.hu