Recent comments

Friss Hírek

Roma: Borriello átigazolási listára került


A Serie A-ban szereplő AS Roma bejelentette, hogy a csapat olasz támadója, Marco Borriello megfelelő ajánlat esetén távozhat a Stadio Olimpicóból.

 A 30 esztendős támadó nem szerepel Zdenek Zeman vezetőedző következő szezonbeli tervei között. Borriello a tavaszt kölcsönben a Juventusnál töltötte, ahol 13 mérkőzésen kétszer volt eredményes. 

Jelenleg a Románál végzi a nyári alapozást, de a klub vezetői tudtára adták, hogy megfelelő ajánlat esetén megválnak tőle.

"Átigazolási listára tettük Borriellót és ezzel ő nagyon is tisztában van" - nyilatkozta az ügyben Walter Sabatini, a fővárosi klub sportigazgatója a Gazzetta dello Sport sportlapnak.


A hírek szerint hétszeres válogatott játékos iránt a Genova és a Fiorentina is érdeklődik, Borriello fizetésének kigazdálkodása azonban mindkét klub számára akadályokba ütközhet.

A korábban több olasz együttesben, így az AC Milanban, a Genovában, a Regginában is megfordult futballista egy szezonban 5.4 millió eurót tesz zsebre, szerződése pedig 2015 nyaráig érvényes a rómaiakkal.

hatharom.hu