Recent comments

Friss Hírek

Milan: Silva marad, Destro érkezhet, Veloso a kiszemeltek között



Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani ismét megerősítette, hogy a csapat oszlopa, Thiago Silva nem hagyja el a piros-feketéket, továbbá nem tartja kizártnak, hogy Mattia Destro személyében egy Inter nevelés is csatlakozhat a kerethez.
”Thiago Silva biztosan nem hagyja el a klubot. Destro? Talán jövőre már nálunk fog játszani,” – mondta sejtelmesen a Milan tar fejű vezetője a Sky Sport 24-nek.
Az olasz játékos esetleges érkezéséről már a La Gazzetta dello Sport is beszámolt. A legnagyobb példányszámú napilap szerint Adriano Galliani és Enrico Preziosi már találkoztak is, hogy megvitassák a játékos jövőjét.
Destro a városi rivális Inter csapatánál tanulta meg a foci alapjait, és a játékjogát jelenleg a Siena valamint a Genoa közösen birtokolja. A 21 éves támadó remek szezont tudhat maga mögött, ami felkeltette az Inter, a Juventus, a Roma, és a Milan érdeklődését, valamint bekerült Cesare Prandelli Európa-bajokságra készülő bő keretébe is. Destro árát körülbelül 14-15 millió euróra becsülik, de nem elképzelhetetlen, hogy a Milan néhány játékos bevonásával csökkenteni tudja ezt az összeget.
”Egy Genoa játékos csatlakozhat a piros-feketékhez, de csak tárgyalhatunk Destróról, ha már teljesen a miénk lesz,” - nyilatkozta Preziosi.
A Radio Sportiva azonban arról számolt be, hogy nem csak Mattia Destro az egyetlen Ganoa játékos, akit szívesen leigazolna a Milan. A piros-feketék edzője, Massimiliano Allegri mindenképp pótolni szeretné a Hollandiába visszatérő Mark van Bommelt, és a legújabb kiszemelt a portugál válogatott erőssége, Miguel Veloso.
Korábbi hírek szerint a 26 esztendős középpályás már nagyon közel került a Dinamo Kijevhez, de most úgy tűnik, hogy a Genoa hajlandó meghallgatni mások ajánlatát is. A megállapodást segítheti a Milan és a Genoa közti legendásan jó a kapcsolat, és a rádió információ szerint a piros-feketék opciós joggal együtt vennék kölcsön Velosót.
A Milan már eddig is nagyon aktív volt az átigazolási piacon, hiszen már július előtt csatlakozott hozzájuk Riccardo Montolivo, Bakaye Traoré, Gabriel Vasconcellos Ferreira, Francesco Acerbi, valamint Kevin Constant is.
acmilan.hu