Recent comments

Friss Hírek

Inter: Silvestre érkezőben, Pazzini távozóban



Zajlik az élet az Internél, érkező és távozó játékosok hadáról cikkezik éjt nappallá téve az olasz sajtó. A pletykák félresöprése után két konkrétabb történésről számolhatunk a már ismert tények mellett, egy klubot elhagyó támadó, illetve egy védelmet erősítő rutinos labdarúgó érkezésével frissülhet tovább a Nerazzurri kerete.
Az érkező nem más, mint Matias Silvestre, a Palermo 27 éves hátvédje, kinek megszerzésétől mindössze órák választhatják el az Intert. Ugyan transzfere ügyében néhány részlet még tisztázásra szorul, de a tárgyalások oly intenzív szakaszba léptek, hogy akár még az éjjeli órákban is születhet egyezség. Abban mindenesetre Italia-szerte nagy az egyetértés, hogy a fekete-kékek megszerzésének finisébe értek.
Újabb játékos hagyhatja el azonban az Inter ezzel egy időben, a Sampdoria komoly offenzívát indított ugyanis Pazzini visszaszerzése érdekében, s mivel a milánóiak nem igazán marasztalták eddig sem formán kívüli csatárukat, így a döntés a játékos kezében.
A labdarúgó ügynökei 24 órán belüli választ ígértek a genovai klubnak, mely Ciro Ferrara kinevezése óta igen ambíciózusan képviseli magát az átigazolási piacon.

azzurri.co.hu