Recent comments

Friss Hírek

Berlusconi: Carrollt akarom!


Silvio Berlusconi, egykori olasz miniszterelnök, a Milan elnöke azt nyilatkozta, Andí Carrollt akarja a csapatában tudni.



Silvio Berlusconi szeret a média középpontjában lenni, ennek érdekében pedig időről időre hajlamos igencsak meglepő kijelentésekkel előállni. A mostani is ezek közé tartozik.

Az olaszok ex-miniszterelnökétől egy interjúban azt kérdezték, melyik játékos az, akit legszívesebben a csapatában tudna. Nos, az olasz sportvezető igencsak hajmeresztő ötlettel állt elő. "Azt gondolom, túl nyilvánvaló lenne, ha azt mondanám, hogy Andres Iniestát - válaszolta újságírói kérdésre a 75 éves politikus, médiamágnás. - Így aztán nem is őt választom, hanem Andy Carrollt. Elképesztő fizikuma van, egyzerűen imádnám, ha a csapatomban játszana!"

A 23 éves Carroll 2011 telén, 35 millió fontért került Newcastle-ből a Liverpool csapatához, azóta 42 Premier League meccsen 6 találatot volt képes összeszenvedni, míg az angol nemzeti csapatban (amelybe ilyen teljesítménnyel is befér) 7 meccsen 2 gól a mérlege - legutóbb a Svédország elleni Eb-meccsen talált be.



sport365.hu