Recent comments

Friss Hírek

Inter: Chivu hosszabított


Bár szó volt róla, hogy a rutinos védő távozik Milánóból, vasárnap mégis hosszabbított csapatával Cristian Chivu, az olasz Internazionale román védője.
A nyár folyamán a játékost megkereste a Napoli, a Galatasaray és a Liverpool is, de a rutinos védő úgy döntött, hogy inkább jelenlegi csapatával ír alá új szerződést.

A védő és az Internazionale három hetes tárgyalás után mindenben megegyeztek, és vasárnap aláírták az új szerződést. Chivu az Inter Channelnek nyilatkozott a kontraktus megújításáról:

"Nagyon örülök, hogy a következő évben is az Inter játékosa lehetek. Büszke vagyok arra, hogy a klubban megkapom a bizalmat. Ezt szerettem volna a kezdetektől, kicsit  elhúzódtak a tárgyalások, de a lényeg az, hogy maradok. Hogy milyen poszton? Középső védőként, persze ez változhat, meglátjuk, mire lesz szükség a szezon közben."

 Chivu 2007 nyarán érkezett az Interbe, és az öt év alatt a klub egyik alapemberévé vált. 105 mérkőzésen lépett pályára fekete-kék színekben, és kétszer volt eredményes a 2010-ben bajnokok Ligáját nyert játékos.

sport365.hu