Recent comments

Friss Hírek

Dzeko nem kér a Milanból


Több mende-monda is napvilágot látott Dzeko jövőjével kapcsolatosan az utóbbi napok során.

A bosnyák támadó ezért úgy érezte eljött az ideje, hogy személyesen is a nyilvánosság elé álljon és tisztázza az újságírók találgatásait.

A bosnyák csillag először is állítólagos managere szavait igyekezett cáfolni, mely alapján többen már biztosra vették Milánóba szerződését.

"Aki ez ügyben nyilatkozott nem az én ügynököm, nincs semmilyen tárgyalás folyamatban a Rossonerivel." - fogalmazott egyértelműen az angolok üdvsökéje, majd tovább folytatta..

"Csakis a Manchester Cityre koncentrálok, nem érdekelnek a pletykák, s különösképpen azok a kacsák, melyek olyanoktól származnak, akiknek semmi közük a dolgaimhoz." - tette egyértelművé álláspontját a támadó.

Nem tudhatjuk pontosan Galliani kikkel képzeli (képzelte) el távozó klasszisai pótlását, az azonban egyértelműnek tűnik, nem lesz könnyű dolga a Rossoneri kincstárnokának.

Úgy tűnik ugyanis egyre életszerűbb a tézis, az a klub, mely sorra szabadul meg bajnokaitól, gyors tempóban veszti el vonzerejét a kupák besöprésére vágyó további csillagok körében is.

A korábbi napok során Tevez kosarazta ki a vörös-feketéket, tegnap pedig Damianóval folytatott tárgyalásai jutottak holtpontra a milánói klubnak.
azzurri.co.hu