Recent comments

Friss Hírek

Tevez kölcsönbe érkezik a Milanhoz


Angol hírek szerint az AC Milan megegyezett a Manchester Citytől elvágyódó csatárral, Carlos Tévezzel arról, hogy a tavaszi szezont a piros-feketéknél tölti kölcsönben.

Tévez, akit klubja megbüntetett, mert állítólag nem volt hajlandó csereként beállni a Bayern München elleni BL-mérkőzésen, a legutóbbi válogatott szünet óta Argentínában van, és nem is nagyon akar visszatérni Manchesterbe.A klub viszont csak akkor hajlandó eladni, ha valaki fizet érte 40 millió eurót. Állítólag az olasz bajnoki címvédő Milan a tavaszi szezonra kölcsönvenné a támadót, mivel Antonio Cassano szívműtétje miatt hirtelen kevés lett a bevethető játékosuk.
A piros-feketék a hírek szerint Tévezzel már meg is egyeztek, 3 millió fontot fizetnének neki hat hónapra, és ha a játékos beválik, hajlandóak lennének további két évig foglalkoztatni. Előtte azonban természetesen a Manchester Cityvel is tárgyalniuk kell, és ha az angol klub a féléves kölcsönadásba bele is megy, az nem tűnik valószínűnek, hogy a játékos vételárából engednének a szezon végén.

hatharom.hu