Recent comments

Friss Hírek

Conte fiai remek játékkal győzték le a Palermót

Torinóban csak Giorgio Chiellinin múlt, hogy a Juventus nem szerzett már a mérkőzés legelején vezetést, a válogatott védő Andrea Pirlo beadására bólinthatott volna rá, ehelyett viszont a labda mellé pattant róla. A következő lehetőség Claudio Marchisióé volt, aki mellé lőtt egy elé kiütött labdát, a 9. percben viszont már a Palermo is feljegyezhetett egy nagy helyzetet. Egy jobb oldalról átívelt labdánál nagyon rosszul tolódott a Juve védelme, a labda Josip Ilicic elé került, aki éles szögből, kemény lövéssel tesztelte Buffont.

A 20. percben aztán a Palermo kitehette az ablakba a nagy helyzetét, ugyanis egy szép bal oldali Chiellini-beadás után az üresen felugró Simone Pepe a hálóba fejelt – a támadónak rutinmunka volt ez, vezetést szerzett a Juventus 1-0
A szünetig fel lehetett jegyezni még egy Pirlo-kapufát (Corvasz csak nézett és drukkolt...), egy Lichtsteiner-oldalhálót, no meg a szicíliaiak részéről még két Ilicic-helyzetet, de Buffon egyszer jól jött ki és szerelt, egyszer pedig kiütötte a labdát.
Az első félidő eleje még csak Juve-ziccert hozott, a második eleje már Juve-gólt is: Lichtsteiner készített elő, Matri pedig remekül fejezte be az akciót – 2–0, a palermóiak tuti nem ezt beszélték meg a szünetben..
Innen már sima volt: a 65. percben újabb gólt szereztek a „zebrák", méghozzá nagyon szépet: Vucsinics passzolt középre balról, Alessandro Matri átlépte a labdát, Marchisio pedig teljesen üresen jött a hosszún és higgadtan a hálóba lőtt. 3-0 Már nem nagyon volt miért harcolni, a Juventus kímélő üzemmódban is betalálhatott volna még, a Palermo pedig megadta magát – a Juve magabiztos és megérdemelt győzelemmel vette át gólkülönbséggel a vezetést a Serie A-ban.


Juventus–Palermo 3–0 (Pepe 20., Matri 48., Marchisio 65.)


NSO.hu