Recent comments

Friss Hírek

Mazzari :A Juve megérdemli az első helyet

Antonio Conte mai nyilatkozatában dicsérte Mazzarri eddigi munkáját, az azzurri szakvezetője pedig igyekezett minél hamarabb reagálni kollégája szavaira: „A Juventus megérdemli az első helyet. Kemény mérkőzés lesz egy olyan gárda ellen, mely szerencsés helyzetben van, hiszen nem kell 2 naponta mérkőzéseket játszania. Számunkra a holnapi lesz a negyedik olyan mérkőzés lesz, melyet három napon belül játszunk, így természetes, hogy vannak problémáink. A Juventushoz hasonló ellenfelek maximális figyelmet érdemelnek.”
 „Conte jó munkát végez, csapata sokkal inkább 4-3-3-at játszik, mint sem 4-2-4-et. A Juve rengeteg olyan játékossal rendelkezik, akik képesek különbséget jelenteni. Rengeteg dolgot ki lehet hozni egy olyan keretből, mint az övék. A Juve mindig is a saját játékát akarja játszani, olyan játékosokkal, akik nagyon könnyedén tudnak bánni a labdával.”
Végül a találkozó néhány kérdésének megvitatása került terítékre. A bianconerinél Claudio Marchisio eltiltás miatt nem játszik, míg a hazaiaknál Inler sérülése okoz fejfájást Mazzarrinak. „Aggódom. Nem tudom, hogy időben felépül-e. Ma mindenképp megnézzük az állapotát. Komoly veszteség érhet minket, mely Marchisio hiányázásával, ugyanakkor, kompenzálva lesz. Conte rendelkezésére rengeteg olyan játékos áll, akik lehetővé teszik számára a formációváltást, vagy csapata formában tartását, még az is elképzelhető, hogy más feladatokat ad ki ugyanazon játékosoknak.”


juventushungary.hu