Recent comments

Friss Hírek

Firenzében is hibázott a játékvezető


A találkozó első lehetősége a vendégek előtt adódott, egy szépségdíjas támadás végén Ibrahimovic sarokkal lekészített labdáját lőtte 16-ról kapura Seedorf, egy védőn megpattanva azonban jócskán a jobb sarok mellé szállt a próbálkozása.
A 19. percben aztán Seedorf már a kaput is eltalálta, de a játékvezető, Paolo Mazzoleni les miatt (tévesen…) annulálta az érvényes találatot.
Az első félidő feléhez érkezve Robinho jobb oldali beadása után Ibrahimovic húzta sarokkal kapu fölé a labdát, majd fél óra játék után a brazil bal oldali tekerését követően Aquilani fejelt centikkel a léc fölé.
A 38. percben ismét utóbbi próbálkozott, ezúttal 14 méterről, lábbal, az eredmény azonban ezúttal is fölé szálló labda lett, csak úgy, mint Gilardino túl oldalon bemutatott próbálkozása.A hajrában még egy a jobb alsó mellett elsüvítő Robinho-, majd egy bal alsóra tartó, Boruc által fogott Seederf-lövést láthatott a nagyérdemű, így gól nélküli állás mellett vonultak pihenőre a csapatok.Az 50. percben Nocerino 18 méteres kapáslövése kanyarodott a jobb alsó sarok mellé kevéssel, majd hét minutummal később egy Montolivo próbálkozás emelte a hazai szurkolók vérmérsékletét, na nem túlságosan, tekintve, hogy bőven mellé szállt a labda.
A 77. percben két mérkőzéslabdát is kihagyott a Milan: a csereként beálló Pato 16 méteres átlövését Boruc tolta a jobb oldali kapufára, onnan pedig kifelé pattant a labda, majd egyből utána Ibrahimovic beadását a szintén csere Emmanuelson 5 méterről a kapusba lőtte.
A 80. percben Aquilani beadását Ibrahimovic fejelte erőtlenül kapura, öt minutummal később pedig Pasquale, majd Pato bólintása sem eredményezett gólt, ahogy az utolsó perces Pato pöccintés sem, így 0–0-val ért véget a találkozó.


Fiorentina–Milan 0–0


NSO.hu