Recent comments

Friss Hírek

Roma:Greco hosszabbítani szeretne

A fiatal középpályást több klub is szívesen tudná a soraiban, azonban ő mindenképpen szeretné meghosszabbítani nyáron lejáró szerződését a Farkasoknál. A 25 esztendős futballista menedzsere a napokban elmondta, hogy hamarosan találkoznak majd a Giallorossi igazgatóival, Walter Sabatinivel, illetve Franco Baldinivel a kontraktus mielőbbi megújítása érdekében.
Beppe Bozzo úgy nyilatkozott: Leandro teljesítménye számos együttes érdeklődését felkeltette az irányába, ám ő hűséges akar maradni a fővárosiakhoz, mivel ezer szállal kötődik a csapathoz, így egyelőre nem nagyon jöhet szóba nála a váltás lehetősége. A szakember hozzátette: a labdarúgó formájával kapcsolatosan nem élhet panasszal Luis Enrique, aki még nem igazán bízik az AS Roma saját nevelésű futballistájában. Viszont amennyiben olyan jól megragadja a számára adódó lehetőségeket, mint a Lecce ellenében tette, akkor nem lehet hosszabb távon problémája a spanyol mesternek az istápoltjával- vélekedett az ügynök.
Bozzo végül azzal zárta, Greco a kora dacára már igazi profiként viselkedik, ugyanolyan nagyszerűen viszonyul az előtte álló feladatok abszolválásához, mint Claudio Ranieri idején tette, kinek irányítása alatt gyakran kezdőként léphetett pályára.


azzuri.blog.hu