Recent comments

Friss Hírek

Prandelli elégedett

Az olasz válogatott szövetségi kapitányát Cesare Prandellit lenyűgözte a Manchester City csatára Mario Balotelli, aki megszerezte első gólját az Azzurriban a péntek esti Lengyelország elleni 2-0-ra megnyert barátságos mérkőzésen.
„A góltól függetlenül is nagyon jól játszott, folyamatos veszélyt jelentett az ellenfél kapujára.” mondta Prandelli a meccs után.
„Elégedett vagyok Marioval és az egész csapattal. Fontos a folyamatos kiegyensúlyozott teljesítmény. A lengyelek erősen kezdtek és kellet egy kis idő, amíg felvettük a játék ritmusát, de kitartottunk és több szép helyzetet is kialakítottunk.”
„Jól megértették mit várok el tőlük, de az első félidőben talán egy kicsit nagy volt a távolság a csatáraink között. A szünet után jobban játszottunk és még több helyzetet alakítottunk ki.”Prandelli reméli, hogy szerdán teltház előtt játszhatnak Uruguay ellen a római Stadio Olimpicoban.
„Csak tennünk kell a dolgunkat. Az ország nehéz időszakon megy keresztül, de Olaszországnak egységesnek kell lennie, mint ennek a csapatnak.”


olaszfoci.hu