Recent comments

Friss Hírek

Mazzari csalódott

A Napolit irányító Walter Mazzarri nagyon csalódottan nyilatkozott a döntetlen után: a szakember 3–1-es állásnál már azt gondolta, megnyerik az összecsapást.
„A pohár félig üres számomra. Bámulatosan játszottunk az első félidőben, amíg kitartott az erőnk, de sajnos megfizettünk azért, hogy számos meccset kell játszanunk egymás után. Nem vártam a szünetet, mivel a lelkesedésünk még vagy tizenöt percig vitt volna előre minket. Láthatták, nem volt nyomás a csapatomon" – jelentette ki Mazzarri.
„Amikor Goran Pandev góljával három egyre vezettünk, őszintén mondom, azt gondoltam, megnyertük a meccset, még ha nem is bírtuk már olyan jól erővel. A nagy csapatok több tapasztalt játékossal, mint Andrea Pirlo, tudják, hogyan lassítsák a tempót, és nyugtassák meg a társaikat. Nekünk meg kell tanulnunk ezt. Nagy kár a harmadik gólért, amelyet úgy kaptunk, hogy négy játékosom volt Simone Pepe körül, akinek szerencséje volt, hogy visszapattant hozzá a labda az egyik futballistámról. Pedig már azt hittem, hogy győztünk" – mondta csalódottan a szakember, aki szerint a fáradtság miatt nem tudtak már jó döntéseket hozni játékosai.


NSO.hu