Recent comments

Friss Hírek

Reja először nevetett Conte taktikáján

„Nagyot nevettem, amikor az emberek a Juventusról és a 4-2-4-ről beszéltek.”, mondta Reja. „Szeretném, ha ez lenne a helyzet, de ha 4 ember segíti a támadásokat, akkor az ellenfélnek rengeteg lehetősége lenne az ellentámadásra. Egy olyan gárdával fogunk találkozni, mely három támadóval, és két remekül védekező középpályással áll fel, utóbbinál különösen Claudio Marchisiot emelném ki. Nagyszerű mérkőzés lesz a szombat esti és újszerű, hiszen Conte ellen még sosem meccseltem. Remekül dolgozik, olyan stílust vitt a Juventusba, mely hiányzott belőle az elmúlt esztendőkben. Olyan minőségi játékosai vannak, mint Stephan Lichtsteiner és Mirko Vucinic.”
A bajnoki táblázatot jelenleg e két gárda vezeti, Reja pedig a szurkolók kedvencévé vált azok után, hogy néhány héttel ezelőtt még a lemondását követelték.
„Új fejezetet szeretnék nyitni, ahogyan tettem azt a Napolinál is, ahol még a nagyszerűen teljesítő elit klubok ellen is győzelmeket értünk el. Remélem, képes leszek ezt Rómában is végrehajtani, csodálatos dolog lenne.”


juventushungary.hu