Recent comments

Friss Hírek

Conte:Nincs okunk a félelemre

A Juve figyelemreméltóan kezdte a szezont, és a tabella élén áll, de a menedzser szerint minden utalás túl korai a Scudettot illetően.
A 42 éves mester a következőket mondta: „Azon dolgozunk, hogy felépítsünk valami fontosat. Majd a szezon első felének végén, amikor már minden csapattal találkoztunk egyszer, leszünk képesek felmérni, hogy mennyit fejlődtünk és akkor majd átnézzük a szituációt. Jelenleg rendkívüli dolgokat hajtunk végre és a teljesítményünk várakozáson felüli.”
 Bár a Bianconerinek minden oka megvan a bizakodásra, ugyanis Serie A-beli veretlenségi sorozata májusig nyúlik vissza, a soron következő idegenbeli mérkőzéseken a Lazio és a Napoli elleni találkozók nehezebb tesztek lesznek a csapat számára. „Egyszerre csak egy mérkőzéssel foglalkozunk.” – biztosított Conte. „Nincs okunk a félelemre a mi nézőpontunk alapján: azért megyünk, hogy a saját futballunkat játsszuk, rá akarjuk erőltetni a játékunkat az ellenfelünkre, mint mindig. Csak akkor fogunk a Napolira gondolni, miután elhangzott az utolsó sípszó.”
 A Biancocelesti csatlakozott az elithez, miután sikereket értek el eddigi útjuk során, és azért küzdenek, hogy lendületbe jöjjenek saját szurkolóik előtt, mivel eddig csak 8 pontot szereztek a Stadio Olimpicoban. Conte ugyanakkor figyelmeztetett: „Egy erős csapat ellen fogunk pályára lépni, akik előttünk végeztek az előző szezonban, jelentősen megerősödtek és Reja nagyszerű munkát végez. Ők egy fizikailag nagyon erős csapat, nagyon tiszteljük a munkájukat és az olyan egyéniségek, mint Klose, Cissé, Konko, Marchetti… nagyszerű játékosok, akik már egy egységet alkotnak.”
 Andrea Pirlo állapota volt a téma minden beszélgetésben, de Conte úgy döntött, hogy nem fedi fel lapjait. „Még két edzés van hátra. Tudjuk, hogy a bajnokság nem ér véget Rómában vagy Nápolyban, ezért gondosan kiértékeljük Andrea állapotát, és utána majd meghozzuk a legmegfelelőbb döntést.”

juventushungary.hu