Recent comments

Friss Hírek

Luis Enrique szerint megérdemelték volna az egy pontot

A péntek esti Udinese elleni 2-0-ra elvesztett bajnoki után a Roma edzője Luis Enrique elmondta, hogy szerinte csapata jobb eredményt érdemelt volna.
Antonio Di Natale és Mauricio Isla utolsó tíz percben szerzett találatai győzelmet értek az udineieknek, miután a Roma játékosai nem tudták kihasználni a második félidőben kialakított helyzeteiket.
Luis Enrique szerint a Giallorossi legalább egy pontot megérdemelt volna és a Friulani csak Simon Kjaer sérülése miatt tudta megszerezni a vezetést Di Natale révén.
„Nem hiszem, hogy rosszabbul játszottunk ellenfelünknél, a döntetlen lett volna az igazságos eredmény.” mondta a taktikus a Sky Sport Italiának.„Az Udinese gólját akkor lőtte Di Natale, amikor Kjaer megsérült. Ezután, kicsit kinyíltunk, hogy egyenlíteni tudjunk, ezt kihasználták és még egyszer betaláltak. Elégedett vagyok a játékosaim teljesítményével és hozzáállásával.”
„Még van hová javulnunk, főleg az idegenbeli meccseken, de ez is része a csapat fejlődésének.” zárta mondandóját Luis Enrique.


olaszfoci.hu