Recent comments

Friss Hírek

Buffon: Foggal-körömmel fogunk harcolni

Gianluigi Buffon ígéretet tett a Juventus szurkolók számára, miszerint mindent bele fognak adni az elkövetkezendő két létfontosságúnak számító bajnoki mérkőzésen, nevezetesen a Lazio, valamint a Napoli elleni találkozókon.
„Bajnoki helyezések tekintetében hosszú még az út, a szombat esti eredmény csak egy nagyon kicsit lesz meghatározó. Azonban egy esetleges siker nagy lökést adna nekünk a bajnokság további szakaszához.”
Az olimpicoi kirándulást követően kedden egy nápolyi kaland vár a torinóiakra.
„Vannak könnyebb mérkőzések is a bajnokságban, de továbbra is éberek maradunk, jelenlegi edzőnk alatt mást nem is tehetünk. Tisztában vagyunk e két mérkőzés fontosságával. Két fontos teszt vár ránk, melyeken foggal-körömmel harcolni fogunk.”
A Juventus a második legjobb védelemmel rendelkezik a bajnokságban, 11 mérkőzésen mindössze 7 gólt kaptak.
„Azért kaptunk ilyen keveset, mert a csapat védekezése jól működik. A támadóktól, egészen a középpályásokig, mindenki oroszlánrészt vállal a védekezésben, és ez nagy előnyt jelent. Európa egyik legerősebb középpályájával rendelkezünk: itt van nekünk Marchisio, aki kiváló formában van, Pirlo, aki posztján a legjobb, és Vidal, aki az idei bajnokság nagy felfedezettje. Minden labdáért megharcol, és mindig ott van, ahol lennie kell… Azon játékosok egyike, akik a mostani remek időszakban is megtalálták helyüket a Juvéban. A kvalitás a tavalyi évhez képest fejlődött és kevesebb sérültünk is van. Mindemellett itt van még a tréner játékstílusa is, mely agressziót és egyfajta tudatosságot visz belénk. Egy elkötelezett edzőről van szó, akit elszántság és harag vezérel.”


juventushungary.hu