Recent comments

Friss Hírek

Pepe:Így kell follytatnunk a továbbiakban is

Egy hosszú szünet „szívesen látott vendég” a Juventusnál. Többen azt várták, hogy a 3 hetes, mérkőzések nélküli periódus majd megtöri a Bianconeri lendületét, de ehelyett a csapat ott folytatta, ahol abbahagyta. Így, a Fiorentina és az Inter után, a Palermo is megtapasztalta a Juventus erejét.
Pepe osztotta meg gondolatait a mérkőzés után.
„Nem voltak kétségeink a teljesítményünk felől, mivel tudjuk, hogy mit akarunk elérni, és a menedzserünk állandóan ösztökél minket, így a Juventus jó rajtja leginkább az ő érdeme.”
A Simone és Antonio közötti jó viszony nyilvánvaló, sőt, a játékos legtöbbször jó teljesítményt nyújt, aminek köszönhetően a válogatottba is visszatérhetett.
„Ezt köszönhetem a karakteremnek, a munkamorálomnak és a menedzseremnek, aki bízik a képességeimben. Amikor nyáron még arról cikkeztek, hogy a Zenithez igazolok, ő magához hívott, és ezt mondta: „Vessünk véget ennek a történetnek, nem mész sehova!” Ez nagyon sokat jelentett nekem.”
Így Pepe, a csapathoz hasonlóan, nagyon jó teljesítményekkel próbálja meg visszafizetni Conte belé vetett bizalmát. Így játszva bármi elérhető.
„Igaz, hogy jól rajtoltunk, de hosszú még a szezon, és csak az idő a megmondhatója, hogy hol végezhetünk. Nyilvánvalóan nem lenne könnyű valami rosszat találni most, mivel megtartjuk a labdát és támadunk, amikor csak tudunk, és így is kell folytatnunk a továbbiakban is.”
Bejegyzés közzététele
juventushungary.hu