Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Torinói átigazolási körkép

Mivel a Juventus háza táján nem egy igazolás van a láthatáron, gondoltuk egy cikkben összeszedjük az összes hírt, pletykát, ami a Zebrákat érinti.


Elsőként Patrice Evra kerül terítékre. 

A 33 éves francia balhátvéd számára már véget ért a Világbajnokság, így teljes egészében a jövőjére koncentrálhat. A Manchester United játékosának 2015-ig szól a Vörös Ördögöknél a szerződése, ám Luke Shaw érkezésével kérdésessé vált Evra helye a kezdőcsapatban. A hírek szerint a Juventusnak sikerül a francia játékos ügynökével megegyezni, melynek értelmében 2 éves szerződést kötne a balhátvéd a torinói alakulattal, cserében pedig évi 3,5 millió €-t tehetne zsebre. Most az MU-t kell meggyőznie Marottáéknak, a terv egy 3 millió €-s vételi ajánlat – írja a Tuttosport.

Hogy a lehetséges érkezőknél maradjunk, a Morata-saga folytatódik. A Juventus továbbra sem hajlandó 20 millió €-t kiadni a Real Mardid támadójáért, korábban egy 2 millió €-s kölcsönvételről lehetett hallani, de a madridi klub ebbe nem hajlandó belemenni, a Juve pedig maximum 15 milliót szán a játékosra. Morata számára nem kérdés, a Juventust választaná, de ha nem jut a két klub dűlőre, terítéken a Wolfsburg és a Monaco is.

Iturbe továbbra is közel, Sanchez egyre távolabb. Úgy fest, ha a Juve nem válik meg a Pogba-Vidal duó valamelyikétől, Sanchez nem fog érkezni.

A távozókról: Vucinic után Fabio Quagliarella lehet a következő távozó csatár. A legfrissebb hírek szerint a városi rivális Torino vinné a 31 éves támadót. Az EL-re készülő gárda 3 millió €-t adna a csatárért, míg a Juve 4 milliót kér – szintén a Tuttosport szerint.

Marotta eközben a De Ceglie-Motta duót is próbálja végleg elsütni. Előbbit a feljutó Palermo venné kölcsön, 4millió €-s vásárlási opcióval, de az Atalanta is képbe került.

forrás:azzurri.co.hu

A végére pedig egy angol pletyka, a Daily Star és több angol forrás szerint Van Gaal Vidallal szeretné megerősíteni a Manchester United középpályáját. A pletykák szerint a manchesteri klub kész 45-50 millió €-t + Nani játékjogát felajánlani a Juventus chilei labdarúgójáért.