Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Rabiot 2015-ben csatlakozhat a torinóiakhoz

A La Gazzetta dello Sport állítása szerint a Juventus szóbeli megállapodásra jutott a Paris Saint-Germain távozni kívánó középpályás tehetségével, Adrien Rabiottal, aki 2015 nyarán, ingyen igazol majd Torinóba a francia fővárosból.

 
A 19 esztendős középpályás, akit hazájában korosztálya egyik legnagyobb ígéretének tekintenek, nem kívánja meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését a dúsgazdag francia kirakatklubbal, s a biztos játéklehetőség reményében, szeretné máshol folytatni pályafutását.

A tárgyaló felek legkorábban fél év múlva rögzíthetik hivatalos formában megegyezésüket, s Rabiot a Juventus francia tehetségei, Pogba és Coman példáját követve, veheti majd az irányt Itália legeredményesebb klubja felé, ahol remélhetőleg együtt írhatják tovább az Öreg Hölgy történelmét a nagy elődök, Platini, Zidane és Trezeguet nyomdokaiba lépve.

A PSG másik nagy tehetsége, Kingsley Coman mintegy másfél hete került bemutatásra a Juventusnál, azt követően, hogy a támadó nem fogadta el a francia klub szerződési ajánlatát, s inkább a Juventus kötelékében tervezi jövőjét.

forrás: juventuz.blog.hu