Recent comments

Friss Hírek

TÉVEZ: Nem megyek sehová

Carlos Tévez nem foglalkozik azokkal a sajtóértesülésekkel, hogy Antonio Conte után elhagyná a Juventust.


Az argentin csatár ki akarja tölteni a szerződését.

Carlos Tévez azt mondja, hogy soha nem volt benne a pakliban, hogy Antonio Conte távozása után elhagyta volna a Juventust. 

A vezetőedző távozásával ugyanis rengeteg pletyka kelt szárnyra arról, hogy ki megy és ki marad az olasz bajnoknál. A 30 éves csatár azonban az Itáliában kész tényként kezelt hírek ellenére sem lép le Torinóból.

„Az, hogy elhagyjam a Juventust, sohasem fordult meg a fejemben. Három évre írtam alá, és szeretném kitölteni a szerződésemet. Az, hogy Conte távozott, egyáltalán tesz csalódottá. Meg kell mutatnunk, hogy ez a csapat győztesekből áll. Conténak nagy szerepe van a sikereinkben, de a bajnoki cím nem kizárólag róla árulkodik."

A Juventusért lelkesedők többsége csalódott volt, hogy Massimiliano Allegrit nevezték ki Conte helyett, valamint hogy Vidal esetleg távozik, de Tévez nem aggódik.

„Fogalmam sincs, hogy Allegri milyen módszert követ, de jó edzéseink vannak, és ez a legfontosabb. Vidal egy külön szám, ráadásul nagy bajnok. Remélem, velünk marad. Egyszerűen nem mehet el a Juvétól."

forrás: NSO