Recent comments

Friss Hírek

NEDVED: Nem adjuk el Pogbát és Vidalt

A Juventus igazgatója, Pavel Nedved szerint klubja nem tervezi, hogy megválik Arturo Vidaltól és Paul Pogbától.

A hét elején váratlan hírek érkeztek Torinóból, lemondott a Juventus vezetőedzője, Antonio Conte, aki elégedetlen volt az átigazolásokkal. 
Ráadásul attól tartott, hogy tovább gyengül a keret, mert Arturo Vidalt a Manchester Uniteddel hozták kapcsolatba, míg Paul Pogba kapcsán szintén új csapatról pletykáltak. 
Pavel Nedved, a Juventus igazgatója elmondta, terveik szerint mindkét játékost a klubnál tartják, csak akkor mondanak le róluk, ha kihagyhatatlan ajánlatot kapnak.
"Téved, aki azt gondolja, hogy Antonio Conte az átigazolási stratégiánk miatt távozott - mondta Nedved. - Egyértelmű a tervünk, szeretnénk megtartani a legjobb játékosainkat, köztük Pogbát és Vidalt. Senkit sem akarunk eladni, különösen Vidalt nem. Természetesen, ha őrült ajánlatot kapunk, akkor elgondolkozunk rajta, de tényleg nem akarunk megválni a bajnokainktól. Szeretnénk versenyképes csapattal indulni a Bajnokok Ligájában és csak olyan játékosokat engedünk el, akik nem képezik részét a jövőnknek." 
Conte helyére Massimiliano Allegrit nevezték ki vezetőedzőnek, akit nem fogadtak örömmel a Juventus hívei, tüntettek ellene. A Juventus elnöke, Giuseppe Marotta, Conte távozása után bejelentette, hogy Vidal nem eladó, szombaton a klub közölte, hogy megszerezte a Real Madrid csatárát, Alvaro Moratát.
forrás: hatharom.com