Recent comments

Friss Hírek

MILAN: A görög lehetőség elúszott, várják az ajánlatokat Robinhoért

A Besiktas lekerült Robinho esetleges új klubjainak listájáról, miután az ajánlatuk ((1 év kölcsön+opció)) nem felelt meg sem a Milannak, sem a játékosnak.



A játékos Brazíliába, az Egyesült Államokba vagy az Emírségekbe szeretne igazolni, de ezekről a helyekről nem jött konkrét ajánlat érte. Így jelenleg holtponton van az átigazolása – írja a milannews.it.

A kedd délutáni hírek szerint a Besiktas az edző kérésére megváltoztatta álláspontját Binho ügyében, így most a két fő esélyesnek az Olympiacos és a Flamengo tűnik.
 
A kusza helyzetben egyelőre annyi biztos, hogy a Milan és Robinho menedzsere a brazil távozásán dolgozik a következő pár napban. Galliani hétfőn megerősítette, hogy kedd délután megkezdi a tárgyalásokat Robinho elengedéséről.

Jelen pillanatban az Olympiacos és a Flamengo a két legkomolyabb érdeklődő, a Besiktas úgy néz ki kiszállt a buliból, a tegnapi cikk után a milannews.it arról számolt be, hogy a török csapat edzője, Slaven Bilic csatár helyett inkább egy támadó-középpályást szeretne.

forrás: acmilan.hu