Recent comments

Friss Hírek

ROBINHO: Köszönök mindent a szurkolóknak

A következő napokban rendeződhet Robinho jövője. 



A brazil játékos közel áll ahhoz, hogy az Orlandóhoz szerződjön, viszont még nincs megállapodás a felek között.
 
Robinho ügynöke, Marisa Ramos nyilatkozott a jelenlegi helyzetről. 

“Orlando? Kijelenthetem, hogy még nincs megállapodás. A Santostól komoly érdeklődés volt, árajánlatot kértek de még nem tettek hivatalos ajánlatot”.

Robinho hétfő este a Giannino étteremben vacsorázott és beszélt a jövőjéről.

“Olyan döntést fogunk hozni, ami nekem és a klubnak is a legjobb. Visszatérés Brazíliába? Még nem tudjuk. Csak annyit tudok mondani, hogy mindent köszönök a szurkolóknak. A legszebb pillanatom? Egyértelműen a Scudetto megnyerése”.

Az Orlando elnöke, Flavio Augusto szerint 10 napon belül szeretnék nyélbe ütni az üzletet. Robinho hasonló stratégiával vált klubot, mint Kaká.

“Robinho hasonlóan fog aláírni, mint Kaká. Azt hiszem, hogy a helyzet 10 napon belül megoldható. Ha megállapodunk, akkor az év végéig a Santosban fog játszani” – mondta Augusto a Radio Globónak.

A Santos alelnöke, Odilio Rodrigues szerint a brazil klub nem engedheti meg magának a jelenlegi anyagi helyzetében, hogy Robinhót kölcsönvegyék.

“Robinho a nyaralását Sao Paulo városában töltötte és jól fogadták a szurkolók. De nincs rá esély, hogy visszatérjen. A gond a magas fizetése” – nyilatkozott Rodrigues.

A 30 éves játékos jelenleg nettó 2,5 millió eurót keres szezononként. Robinho iránt az Atletico Mineiro és a Flamengo is érdeklődik.

forrás: acmilan.hu