Recent comments

Friss Hírek

ALLEGRI: Egy csatárt és egy védőt kell még igazolnunk

Az edzőváltáson átesett olasz bajnoki címvédő viharos sebességgel megszerezte Álvaro Moratát, Patrice Evrát, majd az argentin Roberto Pereyrát is, azonban az új mester, Massimiliano Allegri még legalább két érkezőt vár a klub igazgatóitól.

 
"Amennyiben még igazolunk egy védőt és egy támadót, már jók is leszünk." - nyilatkozta Allegri a La Gazzetta dello Sportnak.

"Előbb egy támadóra volna szükségem. A csapat jó munkát végez, s nem egyszerű tovább fejleszteni egy olyan csapatot, amely már eleve kiváló játékosokból áll."

A Juventus megszerezte a Paris Saint-Germain és a francia labdarúgás egyik legnagyobb ígéretét, Kingsley Comant, s Allegri elégedettséggel szólt a játékosról.

"Comannak maradnia kell, Pererya pedig egy sokoldalú játékos, aki több helyzetben is megoldást jelenthet, akár a támadórészlegben, akár a középpályán."

A legnagyobb bizonytalanságot talán Arturo Vidal jövője jelenti, aki ugyan kijelentette, hogy nem igazol a Manchester Unitedhez, mégsem adott teljesen megnyugtató választ az őt faggató újságíróknak.

"Már beszéltem Vidallal, s teljességgel nyugodt vagyok vele kapcsolatban." - nyilatkozta Allegri. "Ő egy fontos játékos a csapat számára."

forrás: juventuz.blog.hu