Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Isla-Savic cseréről tárgyalnak a Fiorentinával

Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus hamarosan egyeztetéseket tart majd a Fiorentina vezetőségével egy lehetséges Mauricio Isla-Stefan Savic ügyében. 



 A Juventus szeretné egy fiatal védőjátékossal erősíteni keretét, aki háromvédős, valamint a Massimiliano Allegri által várhatóan preferált négyvédős rendszerben is bevethető.

A Tuttosport úgy tudja, hogy a Juventus a hét folyamán tárgyalóasztalhoz ül a Fiorentinával a 23 esztendős védő megszerzése érdekében, s a legvalószínűbb cserealapot a torinói klub chilei játékosa, Mauricio Isla képezi majd, akit korábban több angol klubbal, köztük a Newcastle Uniteddal és az Arsenallal is szóba hoztak.

A Juventus igazgatói egy az egyben történő cserében gondolkodnak, míg a firenzeiek saját játékosukat többre tartják, s Isla játékjoga mellé szeretnének némi készpénzt is kérni a montenegrói védőért.

Amennyiben a tárgyalások sikertelenül végződnének a Fiorentinával, a Manchester Citynél szereplő Matija Nastasic léphet elő Juventus legfőbb kiszemeltjévé.

forrás: juventuz.blog.hu