Recent comments

Friss Hírek

NAPOLI: Világbajnokkal tárgyalnak

Nápolyban folytathatja a vb-döntőn kiütött középpályás Christoph Kramer elismerte, tárgyal a Napolival. 


A védekező középpályás játékjoga jelenleg a Bayer Leverkusené. Kramer világbajnoki címet nyert a német válogatottal Brazíliában.

A 23 éves játékos három meccsen kapott szerepet a vb-n, kétszer csereként lépett pályára, a világbajnoki döntőn viszont kezdett, a bemelegítésnél megsérült Sami Khedira helyettese lett.


Nem sokáig élvezhette a mérkőzést a Maracanában, hiszen az első félidőben keményen ütközött Ezequiel Garayval, nem sokkal később le kellett cserélni. Kramer agyrázkódást szenvedett, a döntőt vezető Nicola Rizzoli elmondta, a középpályás egyáltalán nem volt képben az ütközés után. 

Kramer játékjoga a Bayer Leverkusené, de eddig csak a második csapatban kapott lehetőséget. 2011-2013 között Bochumban, az előző idényben Mönchengladbachban játszott kölcsönben, utóbbi állomáshelyén jó játékkal hívta fel magára a figyelmet, hamarosan klubot válthat.


“Kapcsolatban vagyok-e a Napolival? Igen, beszéltem velük. Nagyon érdekes ajánlat, mindenekelőtt azért, mert a Napolit egy nagy formátumú edző vezető. De többet jelenleg nem tudok mondani erről a dologról”

- nyilatkozta Kramer a Bildnek. 

Állítólag a középpályás már megegyezett a Napolival, de a Bayer nem hajlandó alkudni a 12 millió eurós vételárból. Kramer értékét nyolcmillió euróra taksálja a transfermartkt.de.

forrás: sportmenu.net