Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Megindult a Criscito-hadművelet

A Milan megtette az első ajánlatot Criscitóért.  


Elutasították.


Criscito 2011 nyarán 12,5  millió euróért csatlakozott a Zenithez a Genoától. 

Akkoriban a Milan is nagyon közel állt a játékos megszerzéséhez, de végül az orosz klub járt sikerrel.  A 22-szeres olasz válogatott védő azóta fontos láncszeme a szentpétervári csapatnak.  Most azonban, hogy a Milan hívja, örömmel visszatérne szülőhazájába.

“Amikor nagy klubokkal hoznak szóba, mindig öröm számomra. Az ügynököm már beszélt a Milannal és dolgozik az ügyön. Azonban még a Zenit játékosa vagyok és itt edzem. Ha lesz valami, akkor az ügynököm hívni fog. A Milan továbbra is a világ egyik legnagyobb klubja. Én csak egy nagy csapat hívására térnék vissza Olaszországba. Jelenleg jól érzem magamat Oroszországban és a családom is boldog. Itt minden évben a Bajnokok Ligájában játszunk. Ugyanakkor hiányzik Olaszország és szeretnék visszatérni. Kész vagyok akár kevesebb fizetésért is váltani, de majd meglátjuk”.

“Boldog vagyok a Milan érdeklődése miatt. Nem tudom, hogy jelenleg hogy állnak a tárgyalások. A válogatott? Szeretnék visszatérni az olasz válogatottba, hisz ez a legmagasabb pont egy játékos karrierében.

Antonio Conte? Ő már bebizonyította, hogy egy remek edző. Sok trófeát nyert a Juventusszal és érezhető lesz a hiánya. A sérülésem? Volt néhány problémám, de most már jól vagyok” – fejezte be.

Az orosz klub állítólag 12 millió eurót kér a játékosért. A milannews.it híradása szerint a Milan első ajánlata Criscitóért Cristian Zapata vagy Philippe Mexés teljes játékjoga volt, ezt azonban az orosz klub elutasította. A Milan folytatja a tárgyalásokat, és mindenképpen szeretné a készpénzben fizetendő összeget csökkenteni. Felmerült Essien és Zaccardo átruházása is.

forrás: acmilan.hu