Recent comments

Friss Hírek

ZEMAN: A Juve nem veszített semmit

Zdenek Zeman, a Roma korábbi trénere szerint a torinói bajnokcsapat "nem veszített semmit" Antonio Conte távozásával. 


A mester ezen kívül a Farkasok várható szerepléséről is ejtett néhány szót.

Az Öreg Hölgy nehéz feladat elé néz a következő szezonban, hiszen a szurkolók és a média felől kötelező feladatnak látszik a bajnoki cím megvédése, mindez azonban nem lesz egyszerű, hiszen a sikerek kovácsa, Antonio Conte nemrégiben közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal.

Helyét pedig a korábbi Milan-tréner, Massimiliano Allegri vette át, s ezzel sokak szerint a Juventus már korántsem olyan ütőképes mint előtte. Zeman azonban határozottan elutasítja azokat a véleményeket, melyek szerint a torinói gárda gyengült volna az edzőváltással.

"Semmit sem veszítettek ezzel a manőverrel, hiszen gazdag történelemmel rendelkeznek és a munkamorál is kiváló a csapatnál, ezek pedig függetlenek az edző személyétől." - mondta a jelenleg a Cagliarit irányító tréner a La Gazetta dello Sportnak.

"Az elválás hátterében az állhat, hogy a személyi kapcsolatok elfáradtak. Számítani lehetett erre a döntésre."

A cseh edző ezután a Juventus bajnoki riválisairól is ejtett néhány szót.

"A Roma vásárolt pár olyan új játékost, akik papíron erősítést jelentenek számukra, azonban azt is meg kell vizsgálni, hogy ezek a futballisták ténylegesen is azt nyújtják a pályán, amire számítani lehetett tőlük.

Rudi García? Elkezdtem egyfajta munkát a Romával, amit ő remekül folytat. - mondta Zeman.

Napoli? Meg kell találniuk azt a folyamatosságot, ami nem jellemezte őket az elmúlt idényben. A milánóiaknak pedig tiszta lappal kell kezdeniük, ami egyáltalán nem lesz könnyű feladat, de valószínűleg jobban fog menni, mint tavaly."

"És hogy lesz e valamiféle meglepetés az előttünk álló pontvadászatban? Nem lenne meglepetés, ha elmondanám."

forrás: juventuz.blog.hu