Recent comments

Friss Hírek

FIORENTINA: Cuadradora hajt a Barca és a Bayern

A Gazzetta dello Sport értesülése szerint a Bayern München és a Barcelona is vinné a Fiorentina kolumbiai játékosát, Juan Cuadradót.

A Fiorentina elnöke Andrea Della Valle a Gazzetta dello Sportnak elárulta, hogy számos csapat érdeklődik Juan Cuadrado iránt. 
Az olasz lap szerint a Barcelona és Bayern München is köztük van.
"Cuadrado néhány hét múlva csatlakozik a Fiorentinához és meglátjuk a folytatást - mondta Della Valle. - Kiderül, hogy velünk marad-e, avagy maradt benne elég motiváció a további együttműködésre. Nem könnyű a helyzet, mert fél Európa érdeklődik iránta." 
A Gazzetta dello Sport korábban a Manchester United érdeklődéséről is tudósított, 40 millió eurós ajánlatról írt. A Fiorentina 50 millió alatt nem válna meg a világbajnokság egyik legjobb játékosától. 
Cuadrado négy gólpasszt adott a brazíliai viadalon, ahol Kolumbia a negyeddöntőig menetelt.

"Jól érzem magam a Fiorentinában, a családom is jól érzi magát Firenzében - mondta a napokban Cuadrado. - Hallottam, hogy mennyit adnának értem. Tény, leesett az állam ettől az összegtől, furcsa érzés, hogy ennyit érhetek." 
Cuadrado elvesztése nagy érvágást jelentene a Fiorentinának. A 26 éves játékos az elmúlt idényben 32 bajnoki meccsen 11 gólt szerzett. 
forrás: hatharom.com