Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Szinte biztos a Matri-Vrsaljko csere!

Olasz lapértesülések szerint megszületett a megegyezés a Milan és a Genoa között. 


A megállapodás értelmében Alessandro Matri a Genoában, míg Sime Vrsaljko a Milanban folytathatja.
 
Galliani a napokban Forte dei Marmiban töltötte az idejét, ahol a Genoa elnöke, Enrico Preziosi is jelen volt. Úgy tűnik, hogy a két üzletember újabb üzletet ütött nyélbe.

A Sky Sport Italia és a La Gazzetta dello Sport egybehangzó jelentései szerint a Milan és a Genoa mindenben megegyezett egymással. Matri a távozó Alberto Gilardino helyére érkezik kölcsönbe a Genoába. Arról nincsenek információk, hogy a szerződésébe szerepelni fog-e kivásárlási záradék.

A megállapodás szerint Vrsaljko a Milanban folytatja, de az még nem világos, hogy kölcsönbe vagy végleg. Vrsaljko iránt a Juventus és a Sassuolo is érdeklődött. A 22 éves játékos a védelem jobb oldalán bevethető, de akár a bal oldalon is képes játszani. Vrsaljko egyébként részt vett a nyári világbajnokságon, ahol Horvátországot képviselte. A transfermarkt az értékét 7,5 millió euróra becsüli.

Így a csapatoknak már a játékosokkal kell megegyeznie a személyes feltételekben és várhatólag kedden történik meg a hivatalos bejelentés az átigazolásról.

Eközben szinte biztos, hogy Valter Birsa csatlakozik a Chievóhoz kölcsönben. A várakozások szerint hétfőn jelentik be.

Továbbá a Sky szerint négy játékos neve merült fel a vezetőségnél a támadó-szekció jobb szélére, nevezetesen Juan Manuel Iturbe (Hellas Verona), Alessio Cerci (Torino), Antoine Griezmann (Real Sociedad) és Mathieu Valbuena (Marseille).

forrás: acmilan.hu